|
eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
yine komik bir sahne Gine alınganlık üst seviyede Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benden mi şikayetcisin ? Ya sen cidden haddini çok aştın. Çocuk bile değilsin sen cidden bak. artık ismini koyamadim. istediğim yorumu yaparım.. istediğim cevabımı veririm bu sana mı kalmış ? edebi ahlakı senden mi izin alıp konuscam ? çok çok çok rahatsız isen, Konumdan bir güzel EXİT basıp gidebilirsin ßyyys Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şimdi sen ne dedin acaba ? siz kaç kişi böyle aranızda toplanıp beni banlatmaya mı çalışıyorsunuz 😂 ya sizin başka işiniz gücünüz yok mu ? siz yorum yaparken iyi , ama ben size cevap verirken kötü 😔 O işi bir geçin bakalım ! öyle gördüğünüz kolay lokma olarak ifade edilen birisi değilim. şimdi sen de rahatsız isen EXİT yap ve çık konumdan ....ßyss.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kişiler kendini belli ediyor zaten, 3-4 grup toplanıp çok saçma ve kendilerini cidden bişey sanarak galiba beni forumda ln banlatmaya çalışıyor ☺️ ßu sanal acizlerin lafı ile konumun kitlenmesini şu an istemiyorum...
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:41 -->-> Daha önceki mesaj 08:35 -- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen de bu kadar şikayetçi isen , şikayetler bölümü var ? sende bana bu kişi hakaretler etti diyebilecek elinde varsa kanıtlarla illegal faaliyetler açabilirsin.. ne bitmedikkk sorunun varmış senin peh peh... kanallara gitmiş uğraşmış çabalamak istemiş ? seni sanal ruhlu kişilikli...... çık çık ekrandan kalk Real hayat çok güzel biliyor musun ? böyle ağaç İNSAN doğa ile kaynas... Mavi ekran ışığı çok zararlı ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 😏( insanı ) böyle dipsiz bucaksız piskolojinin bozulmaya çok belli eder, ah ah Allah akıl fikir versin 🙏
|
Sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim. İnanın ne ben sizi nede diğer arkadaşları tanırım. Aslında ilk yorumumuda dikkatlice okusaydınız az çok beni anlardınız. Ben sadece bir zamanlar bahsettiğiniz arkadaşın adminlik yaptığını ve o dönemlerde gayet düzgün bir arkadaş olduğunu ima ettim. O kişi bunu asla yapmaz demedim. yada siz hak etmişsiniz demedimki sevgili kardeşim. Demek istediğim şu ki küfürde argoda hakaretide kimseye zaten yakıştırmam.
Ama resmen gözünüzü kan bürümüş. ya benimsin yada kara toprağın.. gözüyle olaylara bakış açınız var. İthamnlarınız çok kırıcı ve alaycı. bu yüzden aslında belkide karşıdaki insanları susturdum edasıyla baksanızda olaya aslında bence kendinizi çok küçük düşürücü cümleler sarf etmişsiniz. Herşeyin bir adabı var. Umarım anlamışsındır güzel kardeşim demek istediğimi. Kimse ne sizin düşmanınız nede sizi eleştirenlerin dostu. ve tekrar belirtiyorum benim şu forumda tanıdığım kimse yok. Lütfen daha sakin olun...