Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ağustos 2023, 13:58   #84
Microsoft
~ Chatci.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (47)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ

Heyecanlı ve capcanlı bir konu ile daha birlikteyiz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Benim görüşüm kimsenin düşüncesine ve fikrini temsil etmez bu sadece benim kendi şahsi fikrimi belirtir.

Konuyu açan arkadaşım için söylemem gerekir ise ;
Böyle bir durum ile karşı karşıya kalmış olabilirsin ama bot sorgulamanında konuya ekran görüntüsünü koysaymışın daha iyi olurmuş malum log yazmakta insanların artık spor olsun diye yaptığı bir şey olduğu için en azından savunduğunuz konuyu daha yerinde somut ispatlarla ilerlemiş olurdunuz, en azından kimsenin bu manada ağzını açabileceği bir imkan vermemiş olurdunuz.
Bu durumun böyle olması tabiki sizin böyle bir şey yaptığınızı göstermez ama sadece daha verimli olabilirdi diye düşünüyorum.

itham edilen arkadaş açısından söylemem gerekir ise ;
Konu günlerdir devam ediyor ve sürekli arkadaşın nicki etiketleniyor, kişi kendi adına bir suçlama varsa ve haklı ise kendini gelip savunmak isteyeceğini düşünüyorum. ( haklı olduğu bir konu var ise ) Yok ise zaten gelip yazacak bir şeyi olmadığı için sadece gelir izler gider.

Forum açısından baktığımda ;
Kategori kurallarına konu uygun bana kalırsa, ama tabiki suçlama ve kötü bir durum bile olsa nezaketi elden bırakmadan karşı taraftan gelen veya konuya müdahil olan arkadaşlarımızın da aynı çerçeve de düşünce ve fikirlerine saygıyı elden bırakmamakta gerekir. Tabiki yorum yazan arkadaşlarda bu saygıyı korulamalı.

Sonuç olarak forumun bu bölümü sadece bir yargı dağıtmıyor sadece haklı olan kişinin haklılığını onaylıyor diyebiliriz daha çok.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan