İrcde Hatır ..
İrcde Hatır ..
Bir fincan kahvenin hatri var demişler demesinede,bu sözü söylediklerinde kahve yapmak zor işmiş emek istermiş özen istermiş marifet istermiş ! Yapılan kahveden içen misafirse bunu iyi bilirmiş ondan dolayı hatri olurmuş yani kahvenin.Gelelim şimdiki zamana kahve makinası var malum ilkokul çocuğu bile beş dakikada yapior kahveyi..Basitlesdi yani ikram ettiğim kişide önemsemiyor kahvenin hatrını.Buraya kadar herşey net birazcık giriş bölümü olsun diye örnekleme yapdim.
Sizlere sorunyorum peki ircde bir fincan kahvenin bir bardak çayın , yada radyo da armağan edilen bir parçanın herşeyden gecdim bir merhaba bir gunaydinin hicmi Hatri yok be vafasiz.?Neden soruyorum neden bu kadar vefasız oldu irc ? Neden bu kadar Basitlesdi insanların kalblerindeki insaniyet neden??Ben yazmakdan bikmayacagim bu konuları mecburum yazmaya yoksa kalbim hep acı.icinde basimsa hep arıyor olacak.Paylasacam sürekli irc nin.kanayan yaralarını. .Sizlere sesleniyorum sanal reel fark etmez insan heryerde aynıdır.Reelde kalitesizse ircdede kalitesizsizdir.Merhamet yok ise reelde ircdede aynıdır v.s v.s.
Yani anlayacaginiz artık ne reelde ne sanalda bir fincan kahvenin hatri yok hatri yokki insanlar saniyesinde kanaldan çıkıp gidiveriyor.Hatri yokki yaşanan hiç bir gusel anı hatirlamadan veda dahi etmeden çekip gidiyor.Bilemedimki şaşkınım herkes aynı değil tabikide..Soğuyor ister istemez insan..Yine için karardi.
"Beni bırakıp gidecek kadar cesaretli olanları ,hatırlayacak kadar korkak değilim ' diyerek sözlerini tamamliyorum.
Buraya kadar yazımı okumak zahmeti gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.
Saygilar.
__________________ Zirvem.Net |