Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ağustos 2023, 08:41   #79
idyllic
pain changes people 💫
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ

yine komik bir sahne Gine alınganlık üst seviyede
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benden mi şikayetcisin ? Ya sen cidden haddini çok aştın. Çocuk bile değilsin sen cidden bak. artık ismini koyamadim. istediğim yorumu yaparım.. istediğim cevabımı veririm bu sana mı kalmış ? edebi ahlakı senden mi izin alıp konuscam ? çok çok çok rahatsız isen, Konumdan bir güzel EXİT basıp gidebilirsin ßyyys
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şimdi sen ne dedin acaba ? siz kaç kişi böyle aranızda toplanıp beni banlatmaya mı çalışıyorsunuz 😂 ya sizin başka işiniz gücünüz yok mu ? siz yorum yaparken iyi , ama ben size cevap verirken kötü 😔 O işi bir geçin bakalım ! öyle gördüğünüz kolay lokma olarak ifade edilen birisi değilim. şimdi sen de rahatsız isen EXİT yap ve çık konumdan ....ßyss.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kişiler kendini belli ediyor zaten, 3-4 grup toplanıp çok saçma ve kendilerini cidden bişey sanarak galiba beni forumda ln banlatmaya çalışıyor ☺️ ßu sanal acizlerin lafı ile konumun kitlenmesini şu an istemiyorum...

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:41 -->-> Daha önceki mesaj 08:35 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen de bu kadar şikayetçi isen , şikayetler bölümü var ? sende bana bu kişi hakaretler etti diyebilecek elinde varsa kanıtlarla illegal faaliyetler açabilirsin.. ne bitmedikkk sorunun varmış senin peh peh... kanallara gitmiş uğraşmış çabalamak istemiş ? seni sanal ruhlu kişilikli...... çık çık ekrandan kalk Real hayat çok güzel biliyor musun ? böyle ağaç İNSAN doğa ile kaynas... Mavi ekran ışığı çok zararlı ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 😏( insanı ) böyle dipsiz bucaksız piskolojinin bozulmaya çok belli eder, ah ah Allah akıl fikir versin 🙏

biraz kötü niyet, biraz da cahillik kâfidir..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan