Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ağustos 2023, 04:58   #78
aTLaNTiS
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ

NucLeaR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’cum çıkmış olduğum 1 aylık huzurlu bir tatilimin ilk haftasında huzurumu kaçıracak ithamlarda bulunmamanı tavsiye ediyorum değerli dostum ne kimseyi kayırırım nede torpil geçerim aslı astarı olmayan şeyler bunlar kime ne torpil geçmişiz ortada bir konu var konunun taraflarından bir tanesi rahatsız olmuş konusunu foruma açmış bizde vermiş olduğu ip adresleriyle forumumuzda ki ip adreslerini karşılaştırdığımızda da konunun bir iftira değil doğru olduğuna karar verip onaylamışız konu tartışılıyor taraflar karşılıklı seviyeli bir şekilde konuşur tartışır veya anlaşır karşılıklı özür dilenir konu amacına ulaşıncada yönetim tarafından kitlenir.

Tekrarlıyorum. Taraf değiliz.

Ortada bir saygı yada seviye kalmamışki sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] birbirlerine küfretmedikleri kalmış. normal kullanılan cümle yok. çoğu yorum cevaplarında beklentilerin aksine yorum olduğu için alaycı yada hakaret içerikli bir dil kullanılıyor. bu ortada olan bir durum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşımız sizin taraf tuttuğunuzu söylemiyor aslında suskunluğunuza karşı bir serzeniştir. Tartışma olsun elbet. Ama Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse bir şey düşünmüyor demektir. Walter Lippmann demiştir. Bu sebepten ötürü olsa gerek konuyu açan arkadaşımız kendisini desteklemeyen herkesi dışlamış yada hakaret etmiştir. ben şahsım adına aykırı bir mesaj yazmadığım halde garip bir cevap yazınca birşey yazma gereği bile görmedim. belliki epey dolmuş o yüzden hırsının kurbanı oluyor. mantıklı düşünüp daha seviyeli cevap veremiyor. zaten beğendiği yorumlarına bakmakta kafidir.

idyllic bu mesaja tepki gösterdi.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan