|
NucLeaR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’cum çıkmış olduğum 1 aylık huzurlu bir tatilimin ilk haftasında huzurumu kaçıracak ithamlarda bulunmamanı tavsiye ediyorum değerli dostum ne kimseyi kayırırım nede torpil geçerim aslı astarı olmayan şeyler bunlar kime ne torpil geçmişiz ortada bir konu var konunun taraflarından bir tanesi rahatsız olmuş konusunu foruma açmış bizde vermiş olduğu ip adresleriyle forumumuzda ki ip adreslerini karşılaştırdığımızda da konunun bir iftira değil doğru olduğuna karar verip onaylamışız konu tartışılıyor taraflar karşılıklı seviyeli bir şekilde konuşur tartışır veya anlaşır karşılıklı özür dilenir konu amacına ulaşıncada yönetim tarafından kitlenir.
Tekrarlıyorum. Taraf değiliz. |
Sen değerli dostlarına hakaret edilmesine, azarlanmasına müsade ederek mi verdiğin değeri belli ediyorsun? Belki hastan vardır, sorunun vardır diye cevap yazmadan bekledim.Baktım ki forum girip çıkıyorsun.Yine de sunucuna geldim, özeline yazdım.Ama bizi dikkate almadın.Sonradan IF üzerinden iki satır özel mesaj da atabilirdin ama atmadın.Hadi sen tatildeydin, başka admin yokmuydu iki satır uyarı verecek?
Kimse küfür edeni, terbiyesizlik yapanı savunmuyor.Burada bir adaletsizlik var.Ben o yüzden konuya dahil oldum.Sadece fikrimi belirttim.Ancak konu sahibi bana ve benim gibi fikrini yazan arkadaşlara haddini aşarak, azarlayıcı bir şekil de cevaplar verdi.
Adamın biri yorum yazmış demiş ki; Bir de karşı tarafı dinleyelim.Bunu dedi diye adamı neredeyse laflarıyla dövecek.
Diğeri bir yorum yapıyor, adamı ettiği yoruma bin pişman ediyor.Bana haddini aşarak konuştuğu için kendisini muhattap almadan yorum yapmama rağmen aşağıda yazdıklarına bak.Ben bugüne kadar bir Allah'ın kuluna yalakalık etmedim.Kimsenin emrine girmedim.Hiç bir menfaat için kişiliğimden ödün vermedim.Tanıyanlar bilir, her zaman haklının yanında, haksızın karşısında oldum.
Adam sana küfür mü etti? Elinde kayıt mı var? Eğer yüreğin varsa git şikayetçi ol.
Sizin kişisel sorunlarınız forumu alakadar etmez.Cinsiyeti, dili, dini, ırkı, yetkisi ne olursa olsun burada kimse kimseyi azarlayamaz.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana gelince .. Kardeşim madem delikanlısın; adamın yeri belli, yurdu belli.Buraya konu açtıracağına git adamı bul, hesabını sor.Siz buraya konu açtınız diye adamın utanacağını, rezil olacağını, insan içine çıkamayacağını falan mı düşünüyorsunuz? Sen bu kadar cahil değilsin.