04 Ağustos 2023, 23:15
|
#76 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ
| Yunus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Karışma boşver.Bu arkadaş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'dan torpilli .. Bunların amacı forumu bitirmek.O yüzden eski kullanıcıları yenilere yem ediyor.Kendi arkadaş çevresine dağıttığı flaglar yetmezmiş gibi bir de bizleri ezdirmeye çalışıyor.Kurallar falan kimsenin umrunda değil.Elbet bu yönetim de değişecek.Ama bu yapılanları unutmayacağız.
Şimdi bu konuyu açtı diye @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rezil mi oldu? Hayır.Umrunda bile olmaz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]gram , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve nickini etiketleyemediğim diğer arkadaşlar .. Sizler de şahitsiniz.
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’cum çıkmış olduğum 1 aylık huzurlu bir tatilimin ilk haftasında huzurumu kaçıracak ithamlarda bulunmamanı tavsiye ediyorum değerli dostum ne kimseyi kayırırım nede torpil geçerim aslı astarı olmayan şeyler bunlar kime ne torpil geçmişiz ortada bir konu var konunun taraflarından bir tanesi rahatsız olmuş konusunu foruma açmış bizde vermiş olduğu ip adresleriyle forumumuzda ki ip adreslerini karşılaştırdığımızda da konunun bir iftira değil doğru olduğuna karar verip onaylamışız konu tartışılıyor taraflar karşılıklı seviyeli bir şekilde konuşur tartışır veya anlaşır karşılıklı özür dilenir konu amacına ulaşıncada yönetim tarafından kitlenir.
Tekrarlıyorum. Taraf değiliz.
__________________ Bin cihana değişmem Şu öksüz Türk'lüğümü... |
| |