@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncellikle senin ne kadar uslubsuz konuşman kendini çok yüksekte görüp böyle yere inmenin acısını yaşıyorsun. anlıyorum seni yani imm anlamaya çaba ediyorum diyebilirim. senin sanal geçmişin beni alakadar etmez. umrumda bile değilsin öncelikle bunu de, ne kadar kalitesizliğini belli edoyorsun. ( KENDİNE YAKIŞANI YAPMAYA DEVAM PLs)).
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sana gelecek olursam cidden nasıl bir ilgisizliktesin sen nasıl bir menfaat uğruna yorum yapmaya çaba ediyorsun vah vah sana. 😏
sen benim İF de ki tarihi görüp yeni mi sandın ¿ ( ha ha ha ) bu kadar komiksin.. 😬
konumu amacimdan sapıtıp senin asıl bu kelimeleri demeni isteyip kim yolluyorsa onu de bana .. yarası olan kim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ? kim tuz bastırmak istiyor...!
uzak dur benden bu kadar kolay ? ayrıca torpil diyerek diğer kişileri etiket etmişsin ya sen ne kadar hadsiz kendini bilmez çıkarcı birisin ?? Ya sen kimsin nesin ?? Prim yapmaya çalışma, yaptıkça komik oluyorsun... artık üslubunu kendini haddini bil. sanallaşmış ruh. !!!
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:44 -->-> Daha önceki mesaj 21:36 --
Benim konum ya, benim sorunum siz iki kendinizi bilmez ne hadle gelip ortalık karıştırmaya çalışıyorsunuz? kimsiniz siz ya kim ?
20 yılmış lafa bak lafa. noldu eline ne halt geçti hayırdır senin? benim konumu sana hangisi kapattirmaya çaba ediyor ? kim tuttu seni ?
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:46 -->-> Daha önceki mesaj 21:44 --
yeter artık. beğenmiyorsan çık git başka konulara hadsiz... sana mı kalmış benim konum ukala sizi ? iki alkışcı gelmiş ortalık bulandırıyor.!! bana bakın öyle kim falan geçmişine konusuna denk geliriz, o ikinizin 20 yılını alır 3e bölerim. her akşam siz hadsize mi cevap yazcam ben ? yürüyün gidin surdan hadiiii.