Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2023, 10:18   #60
IFingo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ

eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sabır çok deniyorsun orda DUR abisi falan noluyoruz ? Sen kendi çapında polemik yapmaya çalışıyorsun fakat sana verilecek bir konu yok ,başta yorumunu yaptın ve bitti... Sanallaşmış ruhunu alıp konumu post etmezsen daha iyi olur. kişisel bir mesele dönüşmesini istiyorsan PM diye bir yer var ...

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:04 -->-> Daha önceki mesaj 08:35 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayrıca abisi falan nedir ? çay ha
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

çok güldüm buna.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:06 -->-> Daha önceki mesaj 09:04 --

kavga demiyelim de , sonuçta klavyeden herkes yazabilir
ben bu kişilere ( sanallaşmış ) cevap verirken kahkaha atıyorum. onlar ise sinir oluyor

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:11 -->-> Daha önceki mesaj 09:06 --

ayrıca genel olarak şöyle bir yorum yapmak istiyorum. Konuyu açtım tamam ama hiç bir şekilde ADALET YARGI süreci olarak niyetle açmadım. Bu ve bunun gibi kişiler ile arkadaşlık edinirken bir kez daha düşünmeleri için, yoksa herşeyi buraya atsak ohhhooooo. Gerek o şahsı savunacak yorumlar tabikide gelecek her ne kadar kendi gelip nokta atamasa dahi
yani o kişiyi savunanlara soruyum, Kendisi Gelip Nokta dahi atamayıp, Siz neden savunma yapıyorsunuz?

Not : her türlü yoruma açığım fakat kişisel olarak sorun gören posta değil PM atsın

ya anlatamadık? yada anlamak istemedin? yada anlayacak bir kapasiteniz mevcut değil. Bakın size argo bir söz söylemiş, yerden göğe kadar haklısınız size bir şey diyen yok. En doğal hakkınız hakkınızı aramanız ama bu hakkı saygı ve kural çerçevesi içinde aramanız en güzeli.

Her - yoruma kırıcı bir cümle kurmaktan bahsediyorum size yakışmıyor ve tekrarlıyorum haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Dallandırıp budaklandırmayın isterseniz, önceki konuda yazdığım gibi akareti ispatladıysanız avukata verirsiniz. Onun dışında artık insanları küçümsemeyin.

idyllic bu mesaja tepki gösterdi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan