Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ağustos 2023, 18:16   #56
IFingo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ

Yunus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Soyle.net ile bizim bilmediğimiz özel bir ilişkiniz mi var?

YoMyCure'nin canı cehenneme.. Kendisi ile 1-2 defa konuşmuşluğum var, samimiyetim yoktur.Konuyu açan kişi söylediklerinde haklı olabilir.Burada kimse küfür ve hakareti savunmaz.Ama bu konu kişisel bir konu ve kategori kurallarına aykırıdır.Kuralları bilmiyorsanız veya uygulayamıyorsanız bırakın başkaları yönetsin.Kimse gelip burada bana ve diğer arkadaşlara had bildiremez.

Yönetimler gelip geçicidir.Bunu kimse unutmasın.

eyyy yavaşş, Belediye başkanlığı seçimine mi katılıyorsun? yoksa yerel seçime mi hazırlanıyorsun?
Kuralları bilmiyor olan bence onlar değil
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bence sizsiniz.

bak aşağıdaki resimde POST Report butonu var Argo bir kelime/söz/cümle gördüğünde buna bastığınızda Yönetim ilgileniyor niye diyorum çünkü daha önce benim başıma geldi 2,3 kere report ettim ilgilendiler.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

şimdi bu yazıdan sonra, cevap hakkı size doğacak ama ben size cevap hakkımı kullanmayacağım. Mevlananın bir sözü ile cevap vereceğim. İyi akşamlar kolay gelsin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver