Cevap: İyi ki doğdun Bir"Tanem"...
| Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Ben böyle hanım ve nerhametli bir insana her daim değer verdiğim birisine şu anda Allah gönlünden ne geçiyorsa gani gani versin diyorum.. Kalan ömrün hastalıktan üzüntüden ve dertlerden uzak huzur ve mutluluk içinde kızın ve sevdiklerinle beraber geçmesini Yüce Allahtan dilerim... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beyefendi güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim herkese sağlıklı ve güzel ömürler nasip etsin inşallah. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi çok teşekkür ediyorum. İyi ki varım tabii ki ben olmasam babamın işlerini kim yapacak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|