Annemlerin oraya gittim bugün. Orda baktığımız kedi yavrularını taşımış bizim oraya. 3 yavrumuz var. Üçü de bakımsız halsiz.. Çünkü annemiz bu konuda sınıfta kaldı.. Geçen yıl da iki yavrusu vardı ikisi de heder oldu.. korkuyorum ki bunlar heder olmasın. Yavrulardan birinin gözleri kapanmış çapaktan.. böyle durumlarda çayın demi güzel bir kurtuluş onla temizlemek ilaç gibi geliyor. Ama malesef çayı döktüğüm için pişman oldum. Neyse veterinerimiz Hızır gibi yetişti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben gozlerini temizlemistim. İğnesini de yaptık inşallah toparlar. Minicik duruyorlar ama aslında buyuyememisler..
Çaresizlik zor.. görüp gözlerini temizlemesem belki de kör olacak..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:26 -->-> Daha önceki mesaj 19:25 --
Teşekkür ederiiiz büyük dedeleri.. Paşa Sultan'ın keyfi yerinde ama Pofidiğim birkaç gündür durgun.. sürekli uyuyor.. yemesi içmesi iştahı iyi ama yerinden kalkacak halı yok bahçeye çıkardım ki biraz yuruyebilsin.. umarım bu keyifsizligi sicaklardandir..