Cevap: Adana 5.5 Büyüklüğünde Deprem
| NarÇiçeği Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kozandayız depremi fena hissettik. 6 Şubat'ta merkez üssüne kısmen uzaktık en az hisseden ilçelerden birisi olmuştuk 6 Şubat'ta deprem yavaş başlamıştı giderek hızlanıyordu bugun kozanda olan depremde direkt o hızlanmış haliyle başladı ben uyuyordum yine uykuda yakalandım bizim kamerada 20 saniye sürdüğünü gösteriyor. Yine korktuk çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik insallahta olmaz.. yakın bir arkadaşım panikle ikinci kattan atlamış onların evi 6, Şubat'ta orta hasarlı idi öyle olunca ev yıkılacak zannetmiş pencereden atlamış ayağı kırılmış garibimin..
Ufak ufak yine sallanıyor. Kozan depremin olduğu Minnetli köyüne 40 km filan uzaklıkta.. Köylerde hasar daha çokmuş merkezde bir şey yok. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | Güzel kızım acil geçmişler olsun evvelâ ben bu siteyi TrT Teletextten tee 97 senesinden beri 26 senedir takip ediyorum sayfa 196da bilginize... Ayrıca deprem olsun olmasın sana ve çocuklarınada her daim dua ederim çok şükür kazasız belasız atlatıldı gene.. Zaten benim tanıdığım ve anladığım kadarıyla senin bu mahlukat ve Allah sevgin seni her daim afatı semaviye ve araziyeden korur Allahın izniyle... 6 Şubattan beri diyorum zaten oralar sıcak memleket en azından ekim sonuna kadar açık arazi konteyner-çadır v.s otursanız malum tedbir sünnettir hesabı... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Allaha emanet olun dualarımız sizinle Naas ve felak okuyun manevi olarak fayda eder..
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |