Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ
Heh tamam Bu Konun Açılması Çok Güzel oldu Şimdi Bu YouMyCure denen Şahıs mi Desem Başka bir şeymi bilemedim Çok değil Gecen yaz yada bir önce ki yaz Kapris.net i açtığım da Sözde kendisinin yapmış olduğu bi bot vardı bende uzun yıllar durdu arşivim de Güncellemesi için botu attım güncelledi ve botu attı bana Sonrasi Vds den diğer botlarim çalındı Kapris.net domaini de çalındı ihs ye aktarıp süresini uzatmış bunun farkına vardığımda Konuyu ve ircbastard ve YouMyCure ile telefonda birlikte konferans ile konuşup bunu yapanı Savcılığa bildireceğimi Söylediğim de bu YouMyCure denen kişi bunu Yapsa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ( İbrahim Başak) in yapabileceğini Söyledi ve dur ben kendisi ile konuşurum dedi telefonu kapatır kapatmaz da Domaini ihs den adıma hesap acmami söylemesi ile Tarafıma kendi aktardı ve ibo ile de konuştuğunu bildirmişti Bunlar bu kadar aciz ve Emek hırsızı Hakkım haram ve zıkkım olsun dost olmaz bu tür tiplerden Gelelim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] denen Şahsa bu Şahıs in başka bir Forum da paylaştığı bot arşivi socket/Remote botlar da benim yine parasını verip @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve IrcBastard (Sercan) dan paralarını ödeyerek aldığım botları gordum Brain ve Fin8 yani Sercanin NoMercy i gördüm nerden benim derseniz Hala botlarda Kapris ve Kapris.net satırları geçmektedir Allah a havale ediyorum botlarimi çalan yada çaldıran kişi yada kişileri Rezil pislik ler
Sizlerde arşiv den brain ve Fin8 i indirip Kapris.net e ait satırları gorebilirsiniz
__________________ Zamana bıraktıklarımızı zamanla bıraktık.
Konu Mesut tarafından (15 Temmuz 2023 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.
|