12 Temmuz 2023, 21:35
|
#29 |
Çevrimiçi Sᵢₛᵤ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ
| xwerswoodx Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
İşlerimden dolayı günde 10 dk sunucuya bakıyorum o 10 dakika içerisinde 10 tane böyle adam görüyorum. Nick yerinde eLsaa değil, ayşe yazıyor, fatma yazıyor. Kimseyi savunduğum falan yok, gözünüzde bu olayları bu kadar çok büyütmeyin diyorum. Küfür edilmeyen tek bir ailemin ferdi kalmadı geçen yıllar içerisinde sanalda, ama ben kalkıpta şu bunu yaptı, o bunu yaptı diye forumlara koşturmuyorum, gülüp geçiyorum.
Niye her konuda birilerinin sizin yada başkasının tarafını tutmasını beklediğinizi anlamıyorum, kadın olmanız sizi haklı göstermiyor, en azından benim nezdimde böyle. Ben hiç bir konuda iki tarafı da dinlemeden karar vermem yada haklılık payı vermem. Aynı şekilde bu konuda da ne seni ne de youmycure ü desteklemiyorum, ama aynı şekilde konuyu bilmeden kimseyi de yargılamıyorum.
Ben burada çok konu açıldığını gördüm bana küfür edildi diye, sonra karşı tarafı dinlediğimde gördüm ki konu açılmadan önce aslında konuyu açan kişi gidip arkadaşlarına o kişi hakkında iftiralarda bulunmuş. Şu kadınlara saldırı yapılır mı 2023 yılında gibi saçma düşüncelerden vazgeçin, cinsiyetin benim için hiç bir önemi yok, ve evet gidip ailesine sövmüş olabilirsin, bunun aksini kanıtlayan bir durum yok ortada. Ama yine de dediğim gibi ben iki tarafı da dinlemeden kimseye hak vermem, yaptığı şeyi desteklediğim anlamına gelmiyor bu, sadece sizler gibi oturup burada şu bunu yaptı anne diye ağlayıp birilerini suçlamadığım için o kişiyi de savunuyor olmuyorum.
Bana değişin şu kafaları diyecek kadar bir durumda olduğumuzu sanmıyorum, benim adalet anlayışım tek tarafı dinleyip diğerini suçlamak olarak geçmiyor, üzgünüm ama doğru bildiğim kafamdan vazgeçmeyeceğim. Kimseye iyi görünmek gibi bir derdim olmadığı gibi, yine başta da dediğim gibi IRCyi gözünüzde bu kadar büyütmeyin, IRC var oldukça böyle insanlar her zaman var olacak.
Nasılsa yazdıklarımın yarısı ya okunmayacak ya da üstün körü okunacak o yüzden tekrardan belirtiyorum ki kimseyi savunmuyorum, yani seni gözü kör şekilde desteklemiyorum diye karşıdaki insana hak verdiğim anlamına gelmiyor bu, zaten bir önceki yazımda 2. cümlede yapılan şeyin özrü yok diye belirtmişim. O yüzden böyle gereksiz ve anlamsız şekilde bana saldırmaktan vazgeç, zaten yerim yurdum da belli, saldırmak istiyorsan buyur gel özelim her daim açık nasılsa. Böyle çocukça konular için kendimi uzun uzun açıklamaya çalışmak çok yorucu ve sıkıcı.
| ... Bende size diyorum ki herhalde yazımda problem var diye düşünüyorum, kendisi gelmiyor konuşmuyor ? napaLım kolundan zorLa tutup -PC- başına mı oturtalım ? Kendisi gelip bu konuyu burada çatır çatır savunacakken siz geliyorsunuz bana onuda dinlemem yazıyorsun, bu kadar çok meraklı ya da çok öğrenmek istiyorsanız buyrun sunucusuna ya da -DM- atın öğrenin... hatta burayada atabilirsiniz aa bakın eLsaa boşu boşuna konu açmış vsvs dersiniz bende hıı tamam o kişilksiz haklıymış derim.. dediğiniz cümlelerde ben ısrarLa bir anlam göremedim beyfendi.. ha illa beni savun diye de bişey demiyorum ya da herşeyi buraya lansman etmiyorum... buraya ilk defa bir konu açtım böylesine, fakat o şahsı kolundan tutup zorla getirmediğiniz kaldı...
__________________ eskiden sadece kışlar soğuktu
şimdi ise insanlar soğuk, yürekler soğuk.. |
| |