12 Temmuz 2023, 19:29
|
#27 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: YouMyCure'NiN ACİZLİGİ
| xwerswoodx Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yani konu uzamışta uzamış ancak tek taraflı görüyoruz sadece her şeyi ne yazık ki. Böyle konularda iki tarafı da dinlemeden yargılamak anlamsız. Kimse durup dururken sinir krizine girip birine saldıracağım demez. Ha yapılan şeyin özrü yok, ergence hareketten başka bir şey değil orası ayrı, ama burada durup niye yaptın, ne ayıp dediğimizde kimseden bir şey eksilmeyecek. 1 hafta sonra konu unutulacak iki tarafta hayatına devam edecek, küfür etti diye yada burada konu açıldı diye kimseden bir şey eksilmeyecek. En fazla soran arkadaşlarına o da kendi açısından haklı olduğu kısımları anlatacak, büyük ihtimalle onu dinleyen de elsaa ya sallayacak hayatına devam edecek. Ha kendisi açıklama yapmak ister de gelir açıklama yaparsa dinleyip yorumlarız, ama şuan karşı taraf bir şey demediğine göre gerek duymuyor açıklama yapmaya. Hala böyle ergence şeylerle uğraşanların kalması her ne kadar üzücü olsa da IRCnin gerçeği bu. Bence bu tarz konulara şaşırmanızın tek sebebi IRCye gereğinden fazla önem yüklemeniz. IRC var oldukça böyle insanlarda var olacak, küfür eden de olacak, saldıran da olacak. IRCye ilk başladığımda da vardı, yaşlandık emekliye ayrılacaz hala var, muhtemelen gittikten sonra da olmaya devam edecek.
| uzunca fakat hep tekrar laflar yazmışsınız beyfendi... ßen burada konu açıyorsam onun gibi olmayan karakterLi olanlar en azından öyle iblisden uzak durur diye açıyorum. gerçek yüzü burada. ßana resmen gelmişsiniz o şahsiyeti savunuyorsunuz ha buyrun savunun o da sizin bileceğiniz iş. iki taraflı iki taraflı diyip duruyorsunuz ya kardeşim arkadaşım kendisi bu konuyu gördü eğer haklıysa gelir ispatı ile konuşur. şu kafanızı anlamıyorum. ne oldu da böyle oldu ? naptım ben gidip ailesine mi sovdum ?? değişin şu kafaları. zaten konu burada duruyor haklı ise savunacak bı tarafı varsa gelsin konuşsun...
__________________ " zannettim " |
| |