Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Haziran 2023, 04:00   #1363
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özledikleriniz..

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne günlerdi demi heyy gidi hatta hatırlarsan gazoz kapağı biriktirirdik 90larda.... Rahmetlik anacığımda sağdı gadasını aldığım be toprağım... Keşke hep çocuk kalsaydım hüzünlendirdin beni eksik olma...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Mekani cennet olsun hemsocum. Aynen 90 li yillar kat kat guzeldi bence. Fazla esyamiz, ivir zivirimiz yoktu belki ama.. mutluyduk. Olanla yetiniyorduk, huzurluyduk.

Vallah ben bayram gunleri oralari ayri ozluyorum.
bayram havasini. Buralar oyle issiz, oyle depresiv ki.. herkes iste. Bir gun izin alan aliyor. Benim hele amcalarim, dayi, teyze, hala kuzenlet herkes… orada, hollandada vienna da. ayri yerlerdeler ama.. birliktelet. Bir biz burdayiz yanliz.
bazi seyler oyle kiymetli ki..
ne para ne pul.. insanin ruhunu rahatlatan kaybedince degerini anladigin seyler.
Meselela ben su an.. orada olup, balkon veya sadece disari bile orda cikmak icin neler vermezdim.
Siz. Belki anlayamazsiniz bunu. Ama su an ben disari ciksam— kimse yok.
O civil civil ortami insan oyle ozluyor ki..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver