Cevap: Sizce üniversite mezunu olmak gerçekten önemlimidir ?
Gideyim de az üniversite ortamında takılayım az para ezeyim düşüncesiyle diploman varmı var kafası ile üniversite mezunu olduktan sonra bir önemi yok fakat ilim irfan sahibi olmak için ve kendi beyninin metodlu bir şekilde çalışmasını saglaması için üniversite olarak degil de sürekli bir egitim içinde olmak gerekir ve bunun içinde üniversite güzel bir başlangıç olabilir bu arada üniversite için başlangıç diyorum çünkü üniversite bir bitiş olmamalıdır insan sürekli ögrenme hissiyatı taşımalıdır işte bu durumu kavrayabildigimiz zaman yaşam denilen kaynakta kendimize ve başkalarınada rehberlik edecek duruma gelebiliriz ve bu şekilde dahada güzel yarınlarımız olabilir bu yüzden önemli bir durumdur . Fakat bu demek degil ki üniversite eğitimi almayan kişiler bunları yapamaz insanın kendini geliştirmesi için çok etken vardır konu üniversite oldugu için bu şekilde örnekleme verdim yoksa üniversite okumayıpta kendini fazlasıyla geliştiren insanlar elbette ki var üniversite bu yollardan sadece bir tanesidir .
__________________ Kötüler olmasaydı , İyilerin değeri olmazdı . |