Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2023, 14:28   #3
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İş vaadiyle fotoğraflarını çekip fuhşa zorlamışlar: 17 gözaltı

LanetLy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yüksek gelirli iş vaadiyle kandırdıkları kadınların nasil fotolarini çekmişler ki şantaj ile fuhuşa zorlamışlar?
Böyle kolay kandirildiklarina mi üzüleyim, kolay para vaadine meylettiklerine mi üzüleyim, santajlik poz verdiklerine mi üzüleyim.
"Bedava peynir sadece fare kapanında olur"

Ayni seyi dusundum, benzer birsey yazicaktim..

yaptığı çalışmayla genç kızları, lüks eğlence mekanlarına götürüp özendirerek, yüksek gelirli iş vaadiyle kandırdıktan sonra çektikleri fotoğraflardan .. kusura bakmasinlar ama, yani kucuk cocuk desen kanar da genc kizlar.. luks eglence mekana gidip, yuksek maas olaylari.. insanin ilk aklina ne gelir mantiken. Dusunur yani. Okadar da saf olduklarini dusunmuyorum malesef. Dunya cok kotu insan var.. lakin, attigin adimlarda herkes kendi sorumlu.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver