Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Haziran 2023, 23:09   #9
Forbidden
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: özele istediğim kelimeyi yazınca kanalda +b yapma

manikdepresif Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
if ve regex kullanmadan yapabilir miyiz bunu daha asagiya inmeden kontrol ettirip ?

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:33 -->-> Daha önceki mesaj 22:31 --

on @1:text:?????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????*:#kanal:banla #kanal mode nick veya adres
-
giibi ?

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:34 -->-> Daha önceki mesaj 22:33 --

soru isaretleri ? 250 tane var mi bilmiyorum saymadim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olur neden olmasın jeun usta.
Not ? karakter sayısı 250'dir. .

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:#kanal:{ if ($nick !isop $chan) { mode $chan +b $nick } }

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
[23:07:42] <Bot> deneme deneme deneme [23:07:43] <Bot> [23:07:45] <Bot> denemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedenemedene [23:07:45] * Forbidden mod değiştirdi:+b Bot!*@*

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver