Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mayıs 2023, 04:45   #295
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ^^Nar Çiçeği'nin Dostları ^^

Zeytin Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hos geldin güzelim
Özlendin nerelerdesin ? Her sey yolundadır umarım : )

Amaniiin hoş buldum canım iyiyim çok şükür seni de görmek ne güzel
🌼 Sen nasılsın ? 💚
Her şey yolunda çok şükür. 🌼

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:42 -->-> Daha önceki mesaj 04:40 --

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Narçiçeği slm. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablan bu konuda çok hassastır bilen bilir hemşomu.. Hatta geçenlerde özelde bizim Ostralyada timsah çok yaygın bende eve bir tane alacam her gün etli mantı verecem diyordu hahah...

Her türlü sever o , merhametlidir bilirim 😻🐾🤎Neden olmasın😊
Aleyküm selam!😉

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:44 -->-> Daha önceki mesaj 04:42 --

Beatrice Nickli Üyeden Alıntı

Bu ne yaa tipe bak
)

Pofişimiz o 😄
Maşallah pek tüylü hanimefendi.. Sıcaklar da bastirinca yazın tıraş etmek gerekiyor. Ben yaptım tıraşını!😻 Minik bir aslan 🦁

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:45 -->-> Daha önceki mesaj 04:44 --

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Dün bende bu pofidiği alıntı yaptım ama çok beğendim Maşallah filan dedim gözlerinin güzelliği yetmezmi ama hakkını verelim değil mi...

Evet evet maşallah Pofime 🌸🌸🌸🌸

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver