Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2023, 18:32   #1
Mümin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dinen caiz sunucu arıyorum

ben mustafa. üni terkim. kaydım duruyor. maaşlı bi işte çalışmıyorum. çoğunlukla evdeyim. elhamdülillah müslümanım. istanbulda ikamet etmekteyim. mümkün olduğunca dinen caiz bi ortamda görev almak istiyorum. veya ilgilenmediğiniz sunucunuz varsa bana emanet edebilirsiniz. veya hostinginiz, imkanınız varsa bana irc hosting sponsorluguda sağlayabilirsiniz. bana ait domanimi görev aldığım yere yönlendirebilirim. sunucuda özelden yazismanin yasaklı (kapalı) olduğu veya ben katılınca yasaklayacak yani ayarlardan userlara özelden yazismanin kapatılacağı bi sunucu arıyorum. kanallarda yazismaninda edebli, ahlâkî olduğu bi ortam arıyorum. sorun çıkarıp atacak yetkililerle vakit kaybetmek istemiyorum. İNŞALLAH root admin lik yapabilirim. telnet kullanmayı biraz biliyorum. irc sunucu ayarlarini yapmayı orta derecede biliyorum. kısa süreli kendi sunucularımda oldu. bazı yerlerde bana telnetde verildi. görüşmek isteyenle Skype, WhatsApp, telden arayarak, veya sunucusuna gelirim görüşebiliriz İNŞALLAH. kötü yorum, kötü cevap istemiyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver