Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Funda
| Not Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cım
• Anında sinirlenir misin yoksa sakın mi kalırsın ?
• yolculuğu sever misin , seversen nereye gitmek isterdin ?
• forumda en sevdiğin üyeler kimlerdir ??
• hangi takımlısın ?
• siyasette tartısmalara katılırmısın ?? .
• burcun nedir ??
• sevmediğin bir olay ?
• sanal ile ne zaman tanısdın ?
• kaç kardeşsin ?
• burç özelliklerini tasır mısın ?
şimdiden teşekkür ederim canım
Herşey gönlünce olsun.:melek
| Teşekkür Ederim canım ;
*Saman Alevi gibiyim bir anda parlayıveriyorum 3-5 dakika içinde sakinleşirim ama bazen neye sinirlendiğimi çözene kadar sinirim geciyo oyle diyeyim
*Yolculugu severim uzun yola gıtmeye bayılırım.Turkiye'nin bircok iline gittim
*@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'm basta olmak üzere bütün arkadaslarımı tanıdıklarımı seviyorum tek tek isim yazarsam simdi birini unuturum kırılır üzülür falan herkesi seviyorum ben bide Seni seviyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*Siyasi konulara yorum yapmayı ve tartısmayı severim
*Aslan Burcuyum Yükselenim Akrep
*Fenerbahce liyim Lakin Ali Koç geldiginden beri o kadar fanatik sayılmam .
*Sanalla 2007 yılında ki o zamanlar canım sıkılınca internet kafelerde alırdım solugu masaüstünde mIRC gördüm aa bu nedir bi gireyim bakayım derken basladım oyle 16 yıldırda takılıyorum aktif sekilde
*En sevmedigim sey ; 1) Beklemek 2)Bekletilmek 3)bir konuda sürekli Israr edilmesi beni irrite ediyor
*2 Ablam var 2+1 = 3
*aslında pek tasıdıgım soylenemez Aslan kadını şatafata falan düskün olur bana kalsa pijamalarımla sokaga cıkarım falan gibi örnekler cogaltılabilir ama tasıdıgımı dusunmuyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teşekkürler canım benim Seninde herşey Gönlünce olsun Rabbim gonlunden gecen guzellikleri omrune versin :*
__________________ ~ P .İ .R ~ |