22 Mayıs 2023, 03:47
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Funda
| IRCMasteR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Öncelikle hoşgeldin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hep bu anı bekliyordum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. - Hayatın'da hiç istemeyerek verdiğin bir karar oldu mu? olduysa neydi?
- Hayatında en çok değer verdiğin kişi kimdir?
- Yaptıktan sonra pişman olduğun bir şey oldu mu? olduysa ne oldu?
- Gezdiğini bir yerde dikkatini çeken bir yer ya da bir şey oldu mu? olduysa nedir?
- İrcforumlari.Net de en çok dikkatini çeken soru oldumu olduysa neydi?
- Aşkın için istemeyerek de olsa sevdan'dan vazgeçtinmi hiç?
- Keşke olsaydı, böyle kalmamalıydı. dediğin bir şeyler oldu mu hayatın'da olduysa nedir özet geçer misin?
- Hayatın'da en utanç verici anın nedir ?
- Hayatında Yapmak İstediğin En Çok Şey Nedir ?
- Hayatı Anlamlı Kılan Şeyler Nelerdir?
- Savaşta bilğimi üstündür ? Kılıç mı ?
- Bir çılgınlık yap deseler ne yapardın ?
- Bir günlüğüne Erkek olsaydın ne yapardın ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yeterli sanırım bu kadar teşekkürler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bende bundan korkuyodum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
öncelikle hoşbuldum ;
* Yaptıgım herseyi isteyerek yaparım istemedgim biseyi yapmak durumunda kalırsamda bi sekilde yapmamanın yolunu bulurum.
*En değer verdiğim degilde deger verdiklerim dersem Ailem tabiki
*Yaptıklarımdan pisman olmam Sonucta dogru veya yanlıs farketmez ben onu yapmısım sonucta biseylerden pisman olup keske demeyecek kadar umursamaz olmamında büyük bir etkisi oldugunu düsünüyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*Gezdigim yerlerde ilgimi ceken seyler illaki oluyor Hele Bide Turkiye'nin bir cok ilini gezdigimden birsürü sey ilgimi cekmistir. Ama Dogası yesille mavinin uyumu havası kısacası Herseyiyle Sinop ve Izmit 'e ekstra bi hayranlıgım var.
*''hayatında birgün Erkek olsaydın Ne yapardın?'' gibi Bir Sorumu ah kesinlikle senden bekleyebileceğim bir soru ilgincte aslında bu soruları cok dusunuyomusun? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*Askım icin hiç mecbur kalıp vazgecmek gibi bi durumum olmadı pek oyle uzun iliskilerin insanı da sayılmam acıkcası tamam gunubirlik iliskiler yasıyorum demiyorum ama omru de pek uzun olmuyor ''genel ilgisiz'' oldugumdan olsa gerek.
*Annem hep keske demek seytandandır der.Keskelerle yasayamayacak kadar kısa zaten omrumuz olursa olur olmazsa Bi sigara yakar gecer giderim.
*En Utanc verici anlarımı bosverelim bence (: arsız degilim ama pek utancak insanda sayılmam
*Hayatımda en Cok Yapmayı istedigim seylerin basında 1. Denizlerden dünyayı dolasmak
2.Once Kan kırmızısı bir Mercedes CLA200 biraz daha zengin olunca
3.Siyah bir Lamborghini Aventador almak
4. Bir Gün Las Vegas'ta Kumar oynamak
diyerek bi kacını sayabilirim (:
*Hayatı anlamlı kılan seyler Deger verdiklerin deger verenlerin sevenlerin ve sevdiklerindir bence
*Savasta bilgi de kılıcta onemlidir , Stratejini saglam olusturabilmek icin bilgiye uygulamak icinse kılıca ihtiyacın olacaktır Kılıc ve Bilgi Birbirini tamamlayarak butun olusturur.
*Bir cılgınlık yap deseler seni yuksek bi binanın catısından atabilirim misal Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*Bir günlugune erkek olsam capkınlık yaparım,pavyona giderim,dansozlere para sacarım,kumarhanede kumar oynarım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Allah'tan kız dogmusum Rabbim biliyoda verio Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben Tesekkür ederim Ne demek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ ~ P .İ .R ~ |
| |