|
Mesut Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yorumlarima Tepki Veren Gereksiz Zihniyetler Bu ülkeye Düşman olanlar sizlersiniz Vatan Haini Pkk yi Savunan Şehit lerin katillerinin içeriden çıkmasını istiyorsanız oyunuzu bize Vereceksiniz Diyen Vatan hainine destek olanlar da Vatan Hainidir. Bu ülkeye yapılan IHA SIHA lar içinde gerek yoktu diyen Vatan hainine oy verenlerde Vatan Hainidir. Bunlara Verilen Her oy ülkeye ve Şehitlerimize kurşun Sıkmak Demektir. Çok şükür ki Başaramayacaklar.. |
tekrarlıyorum sizi desteklemeyen herkes vatan haini zaten bunu baştakilerden öğrendiniz sizlerin suçu yok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. şimdi sana baştakilerin kimlerle zamanında ne iş birliklerini yaptığını neler söylediğini ve hala içlerinde hangi grupları barındırdığını detaylıca anlatırdım ama uğraşmak istemiyorum çünkü hiç bişe değişmeyecek gelecek vatan hayiniii fedöcüler sizi diyip gideceksindir onun için iyi günler