Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2023, 00:24   #8
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yalan söylemeyi nasıl öğreniyorlar?

Mesut Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne kadar kötü ya insan memleketin e gitmez mi afyon güzel yer insanları sıcak samimi dir topram Eskişehir liyim afyon da bizdendir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yillar once gittim, ama kalmadik afyonda, ama eskisehirde bir gun kaldik.
Ben kucukken, Eskisehirde yasadik biz.. babam orda calisiyordu. cok degismis eskisehir diyor babam. afyon ayni afyonmus ☺
Annem eskisehirde mutlu oldugum kadar hicbir yerde mutlu olamadim der. Ufak bir evimiz vardi, cevre dostlar filan, insan ozluyor.
Hemso yuz ozaman. Ben aslen kayserilitim, ama afyon dogum, eskisehirde yasadik. ucu bir arada 😛

aynen katiliyorum kuzenkite bu konuda . Cocuklar yalan soyledigi an, kendimize bakmaliyiz. Fark etmeden nasil bir rol modeliyiz diye

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver