Cevap: Uşak'ta korkunç olay: 2 aylık bebek annesi tarafından 6. kattan aşağı atıldı
Bu lanet kız benim personelim'di işe alınca 2 günde farkettim madde bağımlısı olduğunu işten çıkartmıştım aradan 6/7 ay geçti geçmedi eşi olacak şahsiyetsiz dükkanımın önünden 16 yerinden bıcaklandı ve kimse yardıma koşmadı bende insanlık bende kalsın diyerek yardım ettim hatta ve hatta yaşıyorsa sebebi benimdir tekrar aradan 6 ay geçti bu şahsiyetsiz varlıklar met diye bir uyuşturucu kullanıyorlar evlilik dışı dediği çocukta bu ikisinin yapmış olduğu rahmetli evladımız lanet olsun diyorum bunun gibi insanlara insanda denenemez ama işte yapacak bir şey yok Allah ıslah etsin.... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |