Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2023, 17:59   #46
|IRCSTAR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TrAskim IRCSTAR Ergenliği

Lalinn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu konu dahilinde zannediyorum en çok merak ettiğim İrcstarin paylaşım ve yorumları sonrası mı yasaklı üye olduğu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
oysaki haklı yorumlar yapmış. Bunun neresi illegal

işte İf yeni döneminde Yeni Sahipleri ile genelde bu şekilde bir izlenim almaktadır yenilik hiç bir şekilde yok Çok eskiden Oldugu gibi Salmışlar Sunuculara iki üç modaratör Onlar Sunucu Sahipleri hakkında yazar cizer kaos yaratırlar maksat belli gelsinler konulara yorum yapsınlar kalsınlar üye olsun falan fistan.

Bekci SiL hemen

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:32 -->-> Daha önceki mesaj 17:29 --

judith Nickli Üyeden Alıntı
Konu ile alakasız olacak ama yazarken büyüklü küçüklü yazmayı nasıl başarıyorsunuz..Hani tartışma sırasında bile capslock noolur biri aydınlatsın nasıl ya!

asLında Konu ile alakan bir sebepten vardır. ya Konuyu öne cıkarmak yada Tanıdıgın birine Salladıgım bir Laftan Dolayı geLip yorum yazarSın He Tartişma esnasılda büyükLü küçüklü yazmaktan bahsediyorsun birde

caps Lock ile yapmıyorum ben onu Aklında bulunsun klevyede Sadece büyük yazmak icin Casp lock yok yani biraz daha araştır ögrenirsin hangisi Büyütüyor o nu

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:36 -->-> Daha önceki mesaj 17:32 --

Onder Nickli Üyeden Alıntı
Bizim zamanımızda sunucu sahibi bu şekilde bir polemiğe girse, acayip ayiplanirdi.

Hiç Gülecegim yoktu Tanımıyormuşum Gibi yaz
))

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:59 -->-> Daha önceki mesaj 17:36 --

Bu aralar performansınızda baya bir Düşüklük var İf troller Bu konuyu Aşağılarda Görmek istemiyorum Hepiniz bu konuyu yukarda tutmaya Çalışın yoksa ben hep yukarıda tutmak için yazacağım

Bekçi Koş SiL hemen

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver