Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2023, 01:35   #7
xwerswoodx
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * xwerswoodx

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tebrik ederim

Nerelisiniz? Ne is ile meskulsunuz ?

Teşekkür ederim ::

Ben aslen Kıbrıslıyım, Londra da yaşıyorum, şu sıralar kendi oyunlarımı kodluyorum, ayrıca c# kullanarak program yazdığım oluyor iş olduğu zaman, ama asıl alanım Unreal Engine.

IRCMasteR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhabalar

Öncelikle seni tanıyalım.
Isim?
Yas?
Memleket?
Is?
Medeni durum?
Burcun?

Adım Hamit, yaşım 31. Üstte de belirttiğim gibi Kıbrıslıyım ama Londra'da yaşıyorum. İş olarak programcıyım diyebilirim kısaca
Medeni olarak bekarım, burcum çokta sevdiğim Akrep

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun tebrikler evvela..

Yeşilçamla aran nasıl ve son seyrettiğin film hangisi ?

Teşekkür ederim
Yeşilçam konusunda, bayağı uzun zamanlar önce Yeşilçam TV diye bir kanal vardı çok izlerdim, en son hangisini izledim diye düşünürsek Tarık Akanın Ateş Böceği olması gerek.

Zeytin Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederim güzel bir konukluk dilerim : )

Teşekkür ederim

eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik Ederim 👏 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1. Kendinde Hiç Sevmediğin Huyun Nedir?
2. En Sevdiğin Şarkı Nedir (:
3. Benim hakkımda ki Düşüncelerin Nedir :dd

Ah ah kendimde sevmediğim o kadar huy var ki, ama sanırım en sevmediğim huyum hiç kimse ile özel bir bağ kuramamak sanırım, benim için herkes vazgeçilebilir diyebilirim, yani öyle kimseden vazgeçemem diye bir huyum olmadı hiç.
En sevdiğim şarkı yani o anki moduma göre değişiyor genellikle ama ille de birini ayırmam gerekirse Barış Manço'nun Kol Düğmeleri şarkısını hepsinden ayrı bir kefeye koyarım.
Yani senin hakkında düşüncelerim, ımm, yani bu konu üstünde hiç kafa yormadım, gerçi benim bir konu üstünde kafa yorduğum pek görülen bir şey değil ama bu ayrıntıyı atlayabiliriz. Yani eğlenceli bir insansın, sohbet etmek forumda oyun oynamak eğlenceli, ama daha önce de dediğim gibi bir foruma 2 tane pislik yapan insan fazla, sen kendini değiştir
Belki ben de eğlenceli biri olsaydım iyi de anlaşabilirdik :p

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver