Nuri Alço'dan Serenay Sarıkaya'ya gönderme: Biz bedavaya oynamışız
Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Nuri Alço, ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın diziden aldığı maaşı öğrenince "Biz bedavaya oynamışız" yorumunda bulundu. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Usta oyuncu Nuri Alço, Serenay Sarıkaya hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Şu sıralar Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaşan Sarıkaya'nın bölüm başı haftalık 850 bin TL aldığını belirten Alçı, "Böyle bir rakam yok" yorumunda bulundu.
"BİZ BEDAVAYA OYNAMIŞIZ"
SnobMagazin'in haberine göre Alço, “Çok astronomik rakamlar var. Bunlar bölüm başı haftalık 850 bin TL Serenay (Sarıkaya) alıyor. Böyle bir rakam yok. Birinci öyle alıyor ama karşısındaki ikinci, üçüncü oyuncular o paraları göremiyor. Biz bedavaya oynamışız” dedi.
Tatlıtuğ’un oyunculuğunu beğendiğini ifade eden Alço, “Kıvanç’ı çok başarılı buluyorum. Serenay ile güzel bir uyum içerisinde oldular” dedi.
ntv
__________________ Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum... |