Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2023, 10:56   #3
Forbidden
~ BuSohbet.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: * Acil , Önemli , Lazım - Teşekkürler - Özel`e gelene Oto-Mesaj hakkında *

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öncelikle merhaba eklediğiniz kod da bir den fazla hatalar var iinc diye birşey yok bu sana en başta hata verir IINC Unknown command. Yazılarının statusune gelmesinin sebebi seninde kendin görmen nokta (.) koydugunda msg lerin başına silinir. Anladıgım kadarıyla kodu 1. bölümünü normal 2. bölümünü away ken kullanmak istemişsin. ancak bu şekilde kullandıgında 2 tarafda calısmaz. Özel pencere ? kullanıp away mı degil misin kod bilemez ve tüm yazıların ar arda gelmesini saglar.
Ben senin yerine kodu düzenledim.
Eger normal takılıcaksan bu altdaki örnek gibi özeline gelecekler.

Örnek:
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
10:39:35] <boZo> selam [10:39:35] <Forbidden> Selam boZo , özelime hoşgeldiniz efendim. [10:39:35] <Forbidden> Şu an , saat : 10:39:33 ve de tarih : 17/04/2023 , şeklindedir. [10:39:35] <Forbidden> Özelimdeki 1. sıradaki kişisiniz.

Eger away takılacaksan bu altdaki örnek gibi özeline gelecekler.

Örnek:
[10:41:28] <boZo> nasılsın? »»» Meşgul Mesajı: Yokum. Not Bırakabilirsiniz. [10:41:28] <Forbidden> boZo Şuanda away'ım Sebep: Yokum. Not Bırakabilirsiniz. [10:41:28] <Forbidden> Not bırakabiirsiniz. Away durumdayım. [10:41:28] <Forbidden> Özelim, 'Kapalı' olup , away'im. Bilgilerinize sunarım. [10:41:28] <Forbidden> Bu, oto-mesajdır. Teşekkürler.

Kod:

on *:open:?:{ if $away == $false { var %:idle $replace($duration($idle),secs,Saniye,mins,Dakika, hrs,Saat,day,Gün,wk,Hafta,min,Dakika,Hr,Saat,sec,S aniye) .msg $nick Selam $nick , özelime hoşgeldiniz efendim. .msg $nick Şu an , saat : $time ve de tarih : $date , şeklindedir. inc %:pen .msg $nick Özelimdeki2 $+($query(0),.) sıradaki kişisiniz. inc %q! } if $away == $true { .msg $nick 4 $+ $nick 1Şuanda away'ım Sebep:4 $awaymsg .msg $nick Not bırakabiirsiniz. Away durumdayım. .msg $nick Özelim, 'Kapalı' olup , away'im. Bilgilerinize sunarım. .msg $nick Bu, oto-mesajdır. Teşekkürler. } }

Not: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir dahakine eklediginiz kodları Code tag şeklinde kullanın.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver