Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Nisan 2023, 23:28   #16
IRCMasteR
~ This is Konyalı.. ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * IRCMaster

aSk Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öncelikle kolay gelsin

1- Karadenizde bize önereceğin yer neresi olurdu?
2- Hayatında eksikliğini hissettiğin şey nedir?
3- Anımsadıkça seni gülümseten bir anını anlatır mısın?
4- Aldığın en zor karar neydi?
5- Hayatta karşılaştığın en ilginç rastlantı neydi?

Simdiden tskler

1 : Samsun-Şahinkaya Kanyonu
Sinop-Akgöl
Ordu-Ulugöl ve Aybastı Yaylası
Giresun-Mavi Göl, Kuzalan Şelalasi
Trabzon-Düzköy
Rize-Avusor Yaylası, Buzul Gölü
Artvin-Borçka Karagöl, Macahel ve Mençuna Şelale’sini de görmeni tavsiye ederim. Bunlar aklıma ilk gelenler ve bunlar gibi görülmeye değer nice güzellikler var. Ülke adeta cennetten bir köşe gibi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

2 : Arzulanmamak sanırım. Eksikliğini hissettiğim tek şey bile diyebilirim. İddialı ama çok şükür herşeyim tam.
3 : Benimde bir gün arkadaşım iş görüşmesine gidecekti onu bırakıyım dedim otobüs minibüs kanter içinde gitmesin diye , iş yerinin önüne geldik bol şans diledim tam indi ki ortalıktan kayboldu bir anda, sağıma soluma bakınırken nereye gitti bu diye meğersem mangalı olmayan çukurun önünde durmuşum adımı atar atmaz hoooppppp çukura hiç unutamam yaa ahahah hala gülüyorum
iyilik edelim dedik olaya bak

4 : İstanbul'dan , Konya'ya gelmem oldu kesinlikle.
5 : Sanırım henüz rastlamadım

Teşekkürler

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan