Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Nisan 2023, 23:11   #8
Adem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kelebek.Org ailesinden feryad

Cümlelerinizin içinde kendinizle zaten çelişiyorsunuz, benim ek olarak bir şey ifade etmeme gerek kalmıyor. Şöyle ki; siz, gerçekler yerine bağnazlığı tercih ediyorsunuz. Bizim geçmişte bi' mekânımız var idi; orayı sizin gibi isteklerini gerçekleştirmediklerimiz beğenmeyebiliyordu. İstemiş oldukları yönetim anlayışına girişmediğimizden dolayı da beğenmeyebiliyordu..

Dediğim gibi biz; profosyonelce vazifemizi ifâ ettiğimizi düşünüyoruz. O zaman ki kullanıcılarımızın görüşlerine göre de bu şekilde yorumlar alıyorduk.
Ama siz bunun idrakına varmamışsınız pek, illa ki hatalarımız olmuştur, hatasız bir kul gösteremezsiniz. Dediğim gibi takılmıyor da olabilirsiniz bizim zamanımızda, çünkü ben yazana kadar "X - Adem" dediğiniz olmadı.. Yetiştirilme tarzı olarak bize iyi ve ahlaklı bir insan olmanın bir şey kaybettirilmeyeceği öğretildi. Böyle sizin gibi dayanaktan yoksun sadece bir konu altından saldırgan tavırlar sergilemeyi değil.

Uyku kısmına da fazla takılmayın, dilediğiniz yerde uyuyun, hiç sorun değil benim için, herkes kendi hayatından mesul. İster klavye başında uyuyun, isterseniz dağın taşın üstünde beni irdelemez, sadece konu içeriğine göre yorumlamada bulundum. Fakat gerek mantıksız, gerekse cümleleriniz içerisinde kendinizle çelişmeniz, gerekse; konunun ikili polemik hâli alma potansiyeli alma durumu söz konusu olduğundan size son mesajım olsun bu konu altında. Tebessüm ettirdiniz gerçekten.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan