Aleyküm Selam @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Öncelikle biraz sakin olmalısınız, konunuza sorularımla cevap verdiğimden dolayı hedef tahtasına direkt olarak "X - Adem"i oturtmanız pek hoş olmadı. Yukarıda sıralamış olduğum sorulara tek satır halinde de cevap verebilirdiniz. Bu kadar mübalağa yapacağınız şekilde biz orada kimseye kötülük yapmadık. Kimse kendisine ait olan bir yeri eksilere düşürecek kadar zarar vermez. Yönetim şeklimizi beğenmiyor olabilirsiniz, saygı duymaktan başka bir duygu besleyemeyiz. IRC Geçmişinizi de sormamıştım, sadece "NEDEN YAPMADINIZ, ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYMADINIZ" sorularını yöneltmiştim. Bu kadar içinize yönetim şeklimizi madem attınız, ben yazana kadar bu duygu düşünceleriniz nerede idi?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Biraz komik geldi, üzgünüm. Bizim zamanımızda ortamımızda bulunduğunuzdan bile şüpheliyim. Son yazdıklarınıza binaen size iletmek istediğim başkaca fikirlerim gün yüzüne çıkmış oldu, siz yine klavye başında uyuyun, kullanıcı olarak takılın, anladığım kadarı ile kelebek.org domaini size göre değil, şimdiden başkaca sunucular bakın orada toplanın bütün userler olarak. Nickiniz gibi acemi bir usersiniz anladığım kadarıyla.