Saygıdeğer Adem Bey;
X kardeşimizin domaini satın alınmasından ve ikinizin siteyi idare etme serüvenünden herşeye vakıfım.Sizi ilk defa orada tanıdım.
Ancak IRC bilindiği üzere üst pencereden bakma yeri değildir.Kelebek.org'un yönetimine geçtikten sonra tüm kelebek ailesine dağıttınız.Nick yasaklamaya kadar gittiniz.Ve sonunda sunucuyu satmak zorunda kaldınız.Yani kısaca elinizi yüzünüze bulaştırdınız.Herkes user olabilir ancak yönetici olamaz.Sizler gibi..Sizi tarihin IRC çöp kutusuna atıyoruz.
Sormuş sorulara tek tek cevap vereyim.
Öncelikle ben 2002 yılında chat ailesine katılmış birisiyim.En çok helperlik statusunde yol aldım.teklan superonline ekolay ttnet sohbet.net , kelebek.org
vb. tüm sunucularda helper kanallarında bulundum.Bir userin sunucuya verebileceği herşeyi verdim.
Soru 1 Neden sunucuyu sen almıyorsun.
Cevap 1 Bizler user olarak başladık User olarak devam ediyoruz.Herkes bildiği işi yapacak.Yöneticilikten anlamadığımız için bu işe koyulmadık.Bu hususdan dolayı çabam olmadı ve olmayacaktır.
Soru 2 kendi çevrenizde bulunan kişilerle neden bir sunucu açıp büyütme ve ilerletme düşünceniz olmadı?
Cevap 2 Yukarıda bahsettiğim gibi herkes kendi işini yapacak.Kendi işini yapmayıp boyundan büyük işlere kalkışan insanlar gibi rezil olmak istemiyorum (X ve Adem yönetimi gibi)
Soru 3 Ya da oldu ise başarısız mı oldunuz?
Cevap 3 Sunucu açmadığım ve yönetici olmadığım için başarısızlık kelimesi üzerime yakışmadı.
Soru 4 siz de elinizi taşın altına koyabilirsiniz.
Cevap 4 Bizler tabiki sunucuda adam gibi yönetici olduğunda sunucuya gereken ilgiyi herzaman gösteriririz.User olarak üzerimize düşeni yapariz.2002 yılından bu yana nasıl gerekli platformlarda klavye üzerinde uyuyarak güzel dostluklara imza attıysak şimdide dikduran yönetim olduğu sürece bizlerde user olarak klavyelerde uyumaya razıyız.
Selamlar.