Cevap: Kelebek.Org ailesinden feryad
Merhaba,
SheqiL arkadaşımızdan sayın @X domaini satın almıştı. Elimizden gelen gayret ve çabayı gösterdik. Güzel de bir ortamımız vardı esasında, daimi olarak takılan birisi isen Genel Sorumlu idim orada; başlıca sorunlu insanlarla uğraşmaktan, sürekli olarak bir şeyler yapalım derken insanların elinden geldiğince ortama zarar vermesinden artık sıkıldık açıkçası. Ama sıkıldığımız anda bile yılmadık mücadeleye devam ettik. Alemsohbet.com/net - Kolaysohbet.com/net Sevgisohbet.net gibi güzel domain iştirakleri ve diğer paravan domainlerle gerçekten çok güzel yerlere geldi site. Emek olunca her şey olur nihayetinde.
Fakat domainin satılma evresinden sonraki aşamaları bilmiyorum, ne durumda, nasıl ilerliyor. 1 kere girdim bakındım çıktım. Sizin bu konununuzu görünce bi' burkuldum açıkçası.. Bahsetmiş olduğunuz rumuzlar bizden önceki kişiler, ellerini taşın altına koymalarını belirtmişsiniz, peki ben size soruyorum, madem bu kadar değer veriyorsunuz kelebek.org'a neden siz almıyorsunuz ya da almak için bir çaba sarf ettiniz mi bilmiyorum. Bunu bile yapamadı iseniz; kendi çevrenizde bulunan kişilerle neden bir sunucu açıp büyütme ve ilerletme düşünceniz olmadı? Ya da oldu ise başarısız mı oldunuz? Güzel bir domain alarak dahi bu dediklerinizi yapabilirsiniz.
Bahsetmiş olduğunuz rumuzlar sanal alemi dahi bırakmış olabilirler, hatta bu yazdıklarınızı bile hiçbir zaman göremeyecek olabilirler, yukarıda belirtmiş olduğum hususlar tamamen naçizane fikirlerimdir. Böyle bir istek ve dileğiniz var ise; siz de elinizi taşın altına koyabilirsiniz. |