Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Nisan 2023, 18:03   #15
IRCMasteR
~ This is Konyalı.. ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * IRCMaster

Zeytin Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhabalar güzel bir hafta geçirmeni dilerim : )

* Nasılsın ?
* Aklın ile kalbinin arasında ikilemde kaldın mı hiç ? Kaldıysan eğer hangisi ağır bastı ?
* Yaşadığın hayattan memnun musun ?
* İnsanlar seni hangi yönlerin ile tanır ?
* Ön yargılı mısın ?
* Kırmızı çizgilerin var mı ?
* Bir roman karakteri olsan kim olurdun/neden ?

Merhabalar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

*Ruh halime göre değişiyor ama genel olarak , Elhamdülillah iyiyim.
*Akıl ve kalp aslında birbirine zıt kutuplar,cogu kez akıl korunmayı, kalp ise korkusuz olmayı ögütler..İstediklerinizin pesinden ne kadar giderseniz gidin akıl sizi durdurur, Akıl ve kalp arasında kaldıgımda, ben seçim yapmıyor akışına bırakıyorum ve hayat bana sonunda birşeyler kazandırıyor çok şükür.
*Yaşadığım hayattan gerçekten memnunum Allaha sonsuz şükürler olsun, her şey olması gerektiği gibi. Kötü anılarım da oldu iyi anılarım da. Sonuç olarak olması gerekiyordu ve oldu. Kısacası memnunum hayatımdan.
*En belirgin yönüm Merhamet duyğularımın ağır basması.
*Nadiren önyargılıyım. İnsanlardan kötülük görene kadar iyi olduklarını varsaydığım için çok kez pişman oldum. Ama baştan önyargılı davranıp aslında düşündüğüm gibi olumsuz bir durum olmadığını anlayınca kendimden utanıyorum, nasıl böyle düşünebildin haksızlık ettin diye. Olumsuz düşünüp utanacağıma, olumlu düşünüp pişman olmayı tercih ederim.
*Gururumu inciten herşey kırmızı çizgim.
*Olasılıksız okuyanlar bilir, kesinlikle david caine olurdum, çünkü kazandığı gelişmiş olasılıkları hesaplama yeteneği sayesinde, tahminlerinin geleceği görmek haline geldiğini anlamasıyla başından geçenleri konu almaktıyor

Teşekkür ederim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan