14 Nisan 2023, 16:31
|
#13 |
Çevrimiçi ~ This is Konyalı.. ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * IRCMaster
| Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Uşşağum hayırlı olsun daa 3 sorum var sadece.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
1- Parti işinde iyi para varmı ?
2- Yeşilçamla aran nasıl ve en son seyrettiğin Film ?
3- En son hangi stadyuma gittin kimin maçıydı ?
Şimdilik benden bu kadar kal selametle.. | Merhabalar nickini gördükçe içime sevinç rüzgarları veren üstadım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*Resmi olarak 4-5 civarındadır + göreve gittiklerinde yol harcırahı alırlar ama emin ol bırak il başkanını ilçe başkanı da değil ilçe meclis üyesi bile bu paralara tenezzül etmezler çünkü zaten bunlar iş adamlarıdır. yani esnaf, tüccar, avukat vs. ki seçilene kadar parti içinde parti üyesi olarak hizmet etmesi gerekmektedir ki bu süre 5-10 yıl arası değişir bu süre içerisinde harcadıkları paranın haddi hesabı yoktur. Biraz araştırırsan göreceksiniz ki bu adamlar zaten milyarlar-trilyonlarla oynarlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*Yeşimçam benim eskiye dair anılarımı tazelettiren bir anımsatıcı,aracı görevindedir, haliylede eksik etmem sürekli izlemeye çalışırım, Ramazana girmeden iş yerinde Hülya Koçyiğit- Ediz Hun(Sezercik Aslan Parçacı) bunu özellikle açmıştım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*Son olarakta Konya'da ikamet ettiğim için Galatasaray-Konyaspor maçına gitmiştim. Ama çay fındık zamanı geliyor bize 61 görünür Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. orada 1 derbi illaki izlerim.
Teşekkürler üstadım. |
| |