Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Nisan 2023, 11:36   #17694
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Hêja Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tatlım ya hepimiz için aynı emin ol bende Jersey yolunda gitmiyor vallah işlerimde sıkıntı yaşıyoruz güzellik merkezi işine gireceğiz bakalım sonumuzu Allah hayır etsin onun dışında iyiyim çok çalışmam lazım araba aldım onu ödüyorum öle koşturmaca benim hayatım maraton ya sıkıcı. Sen iyi ol siz iyi olun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm la yeter bna bu hayatta tek istediğim var ikinize rrealde sımsıkı sarılmak sonra Allah alsın canımı sizi çok seviyorum kızkardeşlerimmm ❤❤

Canim insallah isin iyi gider, bol kazanclar dilerim, bol sans. oyle dimi 2023 de pek iyi gelmedi bize demek hayirlisi olsun, herseyde bir hayir var. Allah beterinden korusun.
o dert bende de var, borclar bitmiyor bir turlu. Gelen gidiyor gelen gidiyor bir de gelen kalsa ☺
Biz de seni canim, insallah bir gun realde de gorusuruz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile. Always be happy sisterler 🥰 hep mutlu olun kizlar

Hayirli gunler

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver