Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2023, 23:18   #7
DJ-Bahar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yagmur Sohbet kanalımızın sahibi Lavin ile Ropörtajımız

Chucky Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık tşk ederim keyifle okudum başarılı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz iyiki varsın umarım yapmış olduğumuz etkinlik aynı şekilde devam eder.

Çok teşekkür ederim Chucky ben de öyle umud ediyorum eminim herşey muhteşem olacak.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:16 -->-> Daha önceki mesaj 23:15 --

SNOOPY Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Son derece güzel samimi bir sohbet olmuş

Çok teşekkür ederim sevgili snoopy çok naziksiniz.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:16 -->-> Daha önceki mesaj 23:16 --

IRCMasteR Nickli Üyeden Alıntı
Çok keyif alarak okudum, emek verenlerin ellerine yüreğine sağlık başarılar.

Çok teşekkür ederiz master

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:17 -->-> Daha önceki mesaj 23:16 --

Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
Kısa hoş bir sohbet olmuş emeğinize sağlık kızlar

çok teşekkür ederim tatlım evet kısa olsun sıkmasın okuyanları dedik

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:18 -->-> Daha önceki mesaj 23:17 --

AlwiN Nickli Üyeden Alıntı
sunucuların böle bir etkinklik yapması cok güzel tebrik ederim başarılar dilerim...

Kesinlikle katılıyorum doğru insanlarla doğru yerde etkinlikler her zaman güzel oluyor çok teşekkür ederim alwin canım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver