Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mart 2023, 21:12   #630
İpek-
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Öğrendim ki ?

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha tam olarak düzelmemiş..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sevgili saygı değer @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilk kez sizden ''Öğrendim'' @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in
sağlık sorunları yaşadığını

Tanem Nickli Üyeden Alıntı
Öğrendim ki ; insanın sağlığından önemli, hiçbir şey yokmuş çünkü sağlık olmayınca hayatta hiçbir şey olmuyor muş.

Çok geçmiş olsun! 1 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tatlım
Tabii ki sağlık her şeyden önemli can taşıyan... Her calı için! (sen eğitimcisin bu konularda daha dikkatli davranmalısın.)
Seviliyorsun... kendine cici -iyi bak !

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver