|
Kursad Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
heey Sep!
Aslan bilader domainin derinliği çok keyiflidir bilirim.
Ayva cidden key ve dönemin hit alan bir domainidir. Başarılar seninle olsun dostum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın bırakması üzdü bir çıtır yanlız Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Vay güzel dostum benim.. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] !başarılar hepimizin olsun canım dostum… He bir nesil çekilecek ki yerini yeniler alsın bugun haarp , yarın ben
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. arada geliyor sohbete ama yine tam vazgeçmiş değil
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:58 -->-> Daha önceki mesaj 11:57 --
Teşekkürler dostum iyi dileklerin için..