Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2023, 13:29   #17
Beatrice
Arayüz Sorumlusu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun "Beatrice"

Sukunet Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sağlıklı mutlu nice senelere.

Teşekkür ederim Sukunet
X Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevdiklerinle beraber nice mutlu, saglikli ve huzurlu yillara. Dogum gunun kutlu olsun.

Teşekkür ederim X
HerakLes Nickli Üyeden Alıntı
Benim olaylara, insanlara ve makamlara bir yaklaşımım var. Özellikle forum ile ilgili meselelerde tersi ispatlanana kadar burada olanların iyi niyetli olduğunu kabul ederim. Kimsenin olaylara bu noktadan bakmak gibi bir zorunluluğu yok. Kişisel bir tercih olarak ben böyleyim. Bir de ufak problemim var, forumda tanınan, sevilen ya da varlığı bilinen biri değilim. Etki çevrem sıfır. Doğal olarak sınırlı bilgiyle -bu yazıyı okuyan çoğu arkadaş gibi- dışarıdan olay okumaları yapıyorum. Fakat kafam biraz değişik çalışıyor. Genellikle bir adım geriye çekilip baktığımda -doğru ya da yanlış- çok kişinin gördüğünden başka bir resim görüyorum.

Ben fazla zeki sayılmam. Hatta aptalın tekiyim. Ama bir adım geriye çekilip baktığımda iyi bir insanın olduğunu görüyorum. Hatta bazen benim gibi bitkisel hayatta olduğunu bile düşünüyorum. Korkmayın bizim gibilerin zararı kendine. Sonuç olarak;

İyi ki doğdun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (:

Bitkisel hayatında bana da yer verdiğin için teşekkür ederim seninki de fena değilmiş hani. Tertemiz delirdik HerakLes, çok teşekkür ederim
)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver