TRSohbet.Net Help Eğitim Sistemleri (Eğitmen ve Eğitim Almak İsteyenler)
Genellikle mevcut kadrosu olan yada bilgili ve belirli bir geçmişi olan kişilere departmanlar verilir.
Bu yaklaşım sunucu işleyişi açısından doğrudur elbette ve tercih meselesidir.
Doğal olarak helper alımları da, ya yetişmiş yada yetiştirilmek üzere alınan kişilerden oluşmaktadır.
Buraya kadar her şey tamam, buradan sonrası için TRSohbet.Net help birimi olarak şöyle bir öneri sunmak istiyorum.
Mevcut bir help departmanımız oluşturuldu, lakin şöyle bir işleyiş farkı yaratmak istiyorum;
Departmanımızı kullanarak gönüllü olarak eğitim vermek isteyen her eğitmene kapımız açık.
Öğrenmeye açık ve talebi olan herkese eğitim vereceğiz. (Herhangi bir sunucuda yetkili olabilir.)
Burada fark nedir derseniz;
Biz departmana bağlı olmaksızın kişilerin istedikleri her şeyi sunacağız.
İstediği konuda eğitim alabilir, istediği zaman gidebilir, istediği zaman gelebilir.
Yani eğitim vermek isteyen kişi departmanımızda yetkili olmak zorunda değildir yada eğitim almak isteyen kişiler departmanımıza bağlı olmak zorunda değildir.
Forum mantığı ile ilerlemek aslında bu durum, bilgi paylaşımını karşılıklı yapacağız.
Bu paylaşımları sizlere herhangi bir baskı ve sorumluluk hissi yüklemeden gerçekleştireceğiz.
Sonuç itibari ile departmanımıza yetkili değil, birlikte paylaşımlar yapacağımız arkadaşlar arıyoruz.
(Bu doğrultuda olan her fikre açığız.)
Konu eLaa tarafından (20 Mart 2023 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir.
|