Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mart 2023, 13:29   #12
LanetLy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İdam cezası?

Mylife Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İdam bizim gibi ülkeler için çok sakat bir düşünce ve cezalandırma şeklidir. Bu ülkenin genel kurmay başkanı kumpas sonucu cezaevine alındı eğer idam olsaydı bu insanlar idam ediliceklerdi.

1980 lerde ki iç savaş sağ/sol olaylarında gerek okuduğumuz gerekse büyüklerimizin anlattığı kadarı ile bu gücü elinde bulunduran otorite sinek öldürür gibi insan öldürmüştür. İdam edilmeyi hakedenler yok mu? tabiki var ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcığım da yukarıda belirttiği gibi bu ülkede hiç birşey liyakat üzerinden gitmiyorken, onunda kişisel menfaatler üzerinden suçsuz, günahsız insanlara uygulanacağı düşüncesi benim zihnimden kaybolmuyor ne yazik.

Cinsel suçlara gelebilir. Onun dışında sakat bir düşünce olduğunu ön görüyorum.

Liyakat konusunda kesinlikle hak veriyorum. Bazi kesimlerin eline büyük bir güç verirsen nasil kullanacağı belli olmaz, bilemeyiz. Zaten yazarken, hükmü kesinleşen diye belirtme sebebim oydu. Idam bir çözüm olmayabilir belki ama kesinlikle caydırıcı etkisi olacaktır. Eskilerin dediği gibi "bunların birkaç tanesini sallandiracaksin taksim de bak o zaman bi daha oluyor mu" idami savunma sebebim. O kadar iğrenç bir döneme geldik ki artık insan olduğuna utanıyor insan. En büyük çözüm tabi ki eğitim ama şu zaman da yapılacak öncelik bazı suçlar için idam olmalı. Hele ki çocuğun cinsel istismarı. Insanın kanı donuyor.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan