Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2023, 00:08   #1867
Zeytin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@Ay+ - 10 Ocak 2023 20:18 : Ah Canim Ay... Kalbinin temizliginden, niyetinin güzelliğinden suphemin olmadığı sevdiğim canım arkadaşım:*

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - 22 Şubat 2023 23:06: Hiç tanımıyorum maalesef profilime hoş geldiniz.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - 05 Mart 2023 23:46 : Yıllar evvel tanıdığım ilk gün nasıl ise hala aynı çizgide, aynı duruşta, aynı efendilikte. İyi ki var...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - 08 Mart 2023 23:48 : Forumun hiç şüphesiz en babacan insanı. Paylaşımlara karşı duyarlı ve yorumları ile katkıları büyüktür. Ayrıca her gün düzenli olarak profilleri ziyaret eder eksik olmasin : )

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - 18 Ocak 2023 10:18 : İki gözümün çiçeği, eş ruhum, kıymetlim. Çok seviyorum<3

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - 25 Şubat 2023 18:33 : Temiz kalpli, çalışkan, hatirsinas çok tatlı biri. Bu sıralar biraz durgun umarım her şey diledigi gibi olur :*

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - 26 Şubat 2023 19:34 : Herkesin sevgisini, saygısını kazanmış, çok düzgün bir karaktere sahip mütevazı bir insan. Hedeflerine doğru ilerlediği bu yolda her şey gönlünce olur umarım.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - 14 Şubat 2023 20:15 : Sağlam ve dık duruşunu her zaman beğendiğim, güçlü bir kadın. Asla üzülmesin istediklerimden <3

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - 15 Şubat 2023 17:17 : Vefalı, cömert ve saygili. Her gün mutlaka bir ikramda bulunur sağ olsun : )

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - 13 Şubat 2023 13:07 : Yönetimden arkadaşım. Saygılı ve efendi biri.

Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...

IRCForumlari.NET Reklamlar