Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2023, 23:36   #6
Adem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * Adem

Zeytin Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kutlarım Adem ve kolay bir hafta geçirmeni dilerim : )

* Kendini eleştirebilen biri midir Adem ?
* Hayatta hedeflediğin yerde misin ? Değilsen kendini nerede, ne şekilde görmek isterdin?
* Boş bir çerceven var, nasıl resmederdin ?
* Kendini bir kitap karakterine benzetsen kim olurdu ? Neden ?

Teşekkür ederim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pek güzel bir hafta başlangıcı olmasa da, teşekkür ederim yine de güzel dileğin için.

1- Özeleştirinin günümüzde bence önemi çok büyük. Ben özellikle bir insanı kırma yönündeki eğilimlerim üzerinden ve haklı/haksız üzerinden bunu daimi olarak gerçekleştiriyorum.

2- Birçok insanın hak ettiği yerde olduğunu düşünmüyorum, şöyle etraflıca baktığımızda farklı farklı kriterlerde insanların olması gerektiği yerde değil de, çok farklı noktalarda olduğunu görmek kaçınılmaz. Belki de bunlardan birisi benimdir, bilemiyorum.. Kendimi görmek istediğim nokta yok, akışına bıraktım hayatı.

3- Bunu kısa cevaplarla anlatmak istemiyorum açıkçası, çok derin cümleler içermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde kaçamak cevap vereyim soruna.

4- Çok güzel bir soru. Dostoyevski'nin 'Suç ve Ceza' romanının baş karakteri olan Raskolnikov. İnanılmaz bir sorgulatıcı düşünce dünyası olduğundan. Kitabı okuyanlar; muhakkak bana hak verir.

Not Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

• hayatında karşı çıkabilceyin 3 şey ne olurdu ?
• yolcuğu sever misin ?
• Burcun özelliklerini taşıyor musun ?
• hangi takımlısın ?
• forumda sevdiklerin üyeler ?
• senin için geçmişe gitmek isterdin şuanda kalmak mı?

Teşekkür ediyorum şimdiden.. ☺️

1- Haksızlık, yalan, vurdumduymazlık en çok bunlara karşı çıkıyorum. Hissettiğim de, ya da delillendirdiğimde inanılmaz bir karşı çıkışım var bu duruma. Tepki de diyebiliriz.

2- Sevmiyorum. Ama izmir'e gidişimde hem mutlu oluyorum, hem de bir an önce varmak istiyorum.

3- Ben esasımda Koç burcuyum. Fakat; kimlikteki birkaç ay yanlış yazılmasından dolayı İkizler gözüküyor.

4- @X, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunlar benim çok genç yaşlarımda tanıdığım güzel ve kaliteli adamlar yerleri çok başka. Yine devam etmek gerekir ise; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunlar da benim için ayrı bir değerlidir. Güzel insanlar. (Nickini unuttuklarım illa ki vardır, kusura bakmasınlar).

5- Ben şu anda kalmak isterim kesinlikle. Çünkü geçmişimdeki hataların birçoğundan ders çıkardım. Kendimi o konu üzerinden sağlıklı düşüncelere sürükleyecek yollar aradım ve bulduğumu düşünüyorum.. Her insanın hayatında olduğu gibi ufak tefek sorunlar harici, bugünümden razıyım..

Ben sana güzel soruların için teşekkür ediyorum ayrıca.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan