Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2023, 23:52   #32
Joop
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TrAskim IRCSTAR Ergenliği

Ben Asla reklam yapmam yapicak kisi senin gibi sunuculara. ( add ) veya ( send ) Gibi nicklrle Girer Zaten. Sen Hernekadar Ben Girmedim Adminim Arkadaşım Girdi o Söyledi Desende..

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
[Bilgi] Nick: add IP: 159.146.16.110 Ülke: Turkey Şehir: Kocaeli / Kosekoy ISP: TurkNet Iletisim Hizmetleri A.S. Bir Önceki Giriş: Nick: add Tarih: 22 Şubat 2023 Çarşamba 23:51:06 <10Joop> Kocaeli mi ? <10Joop> Gizlenmene gerek yok (: - add Kimlik Bilgisi:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
* Web BalSohbet.Net IRC Client add modlarını kullanıyor +iwx add adresinden bağlantı kuruyor *@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].146.16.110

Bak okadar cahilce konusuyorsunki kendinle celisiyorsun.

Madem ben reklam atiyorum bana reklamimi kopyalar paşalar gibide hakliyim derdin. bana motd kopyaliyorsun ne sacma.
senin kendi sunucundur istedigini yaparsin doğru bunuda ben soyledim sana. lakin bunu iftita atarak degil. anlatabiliyormuyum ?

Küfür Etmem Demiştim sen onuda kendine göre tasarlamışsın..

Konuyu Yüzeysel okuyan Kişileri bilgilendirmek için Tekrar Söyleme gereği duyuyorum. Lütfen Konuyu Başından Okuyun.

Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Böyle Bir Korkusu, Çekingenliği Var ise. İRCFOrumlarına Konu Açmamalı, Açıyorsa Altına Not Düşmeli Örneğin; Hiçbir Sunucu Sahibi Veya Admini Görevlisi, Sunucuma Gelmesin Diye. Bizlerde Girmeyelim. Anlatabiliyormyum sorunu veya konuyu

Konu yanki tarafından (24 Şubat 2023 Saat 23:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: Argo niteligindeki cümlemeler editlenmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver