Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2023, 22:26   #31
|IRCSTAR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: TrAskim IRCSTAR Ergenliği

Herşey Olur @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ßen Onda degilim benim SöyLedigim konu ßenim Davranışım ben Sunucumdan attıgım adam gelip başka nickle edebiyat yapıp Tekrar Shun attıgım halde altına ıf de yazmak icin onay almak istiyor Sonrasına izin almayıp buraya illegaL olarak taşıyor ve buna burda yasışma olsunda davranışı illegal olarak yazana evladım gibi Cümle kurana baban olurum dedigimde evladım ile baban olurumu kaldırıp diger yazıları bırakan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunu da kaldırısında sen.

Dedigim gibi müLk benim iistedigimi alırım istedigimi atarım attıgım adamın acizlik adı altında açtıgı konuya ilegal de onay veren insanlara sözüm. emegime dokunamaz sunucu sunucu gezip insanlardan özel adres alıp sonra dfevetkar bir şekilde sunucularına ceken insanlara. ve bunlardan birtaneside @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:25 -->-> Daha önceki mesaj 21:22 --

AnZavuR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bir varmış bir yokmuş adam joopu alımış vurmuş sohbetegelmiş

Zoruna Gitmiş adamın birde başka nickle geliyor bak geldigi halde bana edebiyat yapıyor orda bile tek cümlemde olumsuzluk yok istemedigimi dfaha öncesinden yazdıgımı cvp vermedigin için attıgımıda belirtmişim birde aglıyarak buraya koşuyor konu acıyor. güzeL adam rolune bürünmüş çirkin insan yapmaya çalışıyor karşısındakini

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:55 -->-> Daha önceki mesaj 21:25 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu yanki tarafından (24 Şubat 2023 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzenleme dördüncü kez yapılmış olup devamı halinde cezai işlem uygulanacaktır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver