Boluspor-Pendikspor maçında ilginç olay! Yanlışlıkla gol atıldı...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Spor Toto 1. Lig'de Boluspor'un sahasında Pendikspor'u konuk ettiği maçta ilginç bir olay yaşandı.
Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında oynanan Boluspor-Pendikspor sahalarda ender görülen bir olay meydana geldi.
Müsabakanın 41. dakikasında sakatlık nedeniyle oyun durdu ve ardından taç atışıyla oyun kaldığı yerden başladı. Bolusporlu Ngandu, orta sahadan topu rakibe atmak isterken yanlışlıkla ağlara gönderdi. Ngandu daha sonra Pendiksporlu kaleci tutmadı diyerek özür diledi.
Karşılaşmanın 42. dakikasında Bolusporlu oyuncular, Pendiksporlu Hasan Kılıç'ın santradan giderek Boluspor'a gol atmasına izin verdi.
Müsabakada skor 1-1'e gelirken oyun tekrardan başladı.
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |